NET.on.TV - Vaš TV vodič kroz Svet Interneta * * * www.netontv.totalh.com * * * netontv@gmail.com * * * premijera sreda, 15.45h
POSLEDNJE VESTI:
NET.on.TV vesti | Predložite nam sajt. Pišite na e-mail adresu netontv@gmail.com. | NET.on.TV vesti | Postanite SPONZOR emisije. Posetite stranu Kontakt i saznajte više detalja. | NET.on.TV vesti | Potražite sve linkove do sajtova predstavljenih u emisiji pod Emisije.

LINK DANA

Posetite sajt dana prema pismima gledalaca!


Poziv na saradnju

*** Ukoliko znate adresu interesantnog sajta, za koji mislite da bi bio vredan predstavljanja u emisiji NET.on.TV, pišite nam na adresu netontv@gmail.com. Pišite nam i ukoliko ste webdizajner i smatrate da Vaš rad zaslužuje promociju putem naše emisije.

 

Dobrodošli na zvanični sajt emisije

NET.on.TV

*** Emisija NET.on.TV nastala je kao potreba za TV formom koja bi pokrivala najraznovrsniji Internet sadržaj i predstavlia ga najširoj grupi kompjuterskih korisnika, a u cilju opšte edukacije i upućivanja mlađih, kao i starijih gledaoca u tajne Web-a.

*** Drago nam je da svima Vama koji nam pišete i tražite da repriziramo priloge koji Vas interesuju, možemo da izađemo u susret i omogućimo da iste pogledate On-line. U delu menija Emisije, možete pronaći linkove do svih sajtova predstavljenih u emisiji, a imate i mogućnost LiveStreaming-a, ukoliko ste propustili neku bitnu adresu.

*** Pod Downloads, možete download-ovati audio, grafičke i video delove emisija, kao i kompletne epizode.

*** Ukoliko Vam se dopada emisija i želeli biste da doprinesete njenom još boljem izgledu, a ujedno i promovišete sebe i(li) svoju firmu, javite se putem strane Kontakt i postanite SPONZOR!

 

Mapa pokrivenosti

*** Od početka emitovanja, emisija NET.on.TV prikazuje se na 14 lokalnih, tj. regionalnih TV stanica, koje svojim signalima pokrivaju veći deo teritorije Srbije. TV stanice na kojima se NET.on.TV emituje su:

TV Pančevo - Pančevo,
TV Banat – Vršac,
TV Apolo – Novi Sad,
Sremska TV – Sremska Mitrovica,
TV Bačka Palanka - Bačka Palanka,
TV Santos – Zrenjanin,
TV Bačka – Vrbas,
TV Mag – Obrenovac,
TV Podrinje – Loznica,
TV5 – Užice,
TV Kragujevac - Kragujevac,
TV Bor - Bor,
TV Feman – Jagodina i
Gradska nezavisna TV - Niš

Mapa pokrivenosti

 

Speed Test requires at least version 8 of Flash. Please update your client.
 

 

ARTerEgo

Student.org.rs

Ovo je mesto za Vašu reklamu!

 

Copyright NetOnTV © 2008-2010. | All rights reserved. | Web design: ARTerEgo - Your creative companion! | Terms Of Use

Preporučite ovu stranu i drugima!